vrijdag 16 februari 2018

Reminder Challenge bij My Bestie International

Goedemorgen lieve bloggers,
Februari staat in het teken van Valentijn en de liefde. Deze kaart heb ik gemaakt als reminder voor My Bestie International.  Deze schattige digi heb ik ingekleurd met copics.  De digi kun je <<hier>> vinden. 


Het papier komt uit de voorraad en is van Bo Bunny. Zo ook de houten letters en houten hart en bloem. Ik probeer op deze manier mijn voorraad een beetje uit te dunnen. Er komt iedere maand zoveel uit dat het niet meer is bij te houden. Ik ga eerst eens een beetje de spullen opmaken die ik heb, dit geldt zeker voor het papier.

Doen jullie gezellig mee?

Liefs, Cindy

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Cindy, de digi is weer héél erg leuk en weer zo mooi ingekleurd, de bloem staat er prachtig bij.
  Liefs je moedertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cindy, wat een prachtige kaart. Een mooie afbeelding en alles heel mooi bij elkaar gezocht. En leuke materialen uit je voorraad gebruikt. IK probeer de voorraad ook wat uit te dunnen. best een klus. want mooi papier is voor mij moeilijk te weerstaan... Blijf het proberen. Heb mijn doos met Marianne design weer eens opgeruimd. zodat ik weet wat ik heb... Alvast een goed weekend. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige kaart!heel erg mooi liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sweet card Cindy lovely image by Sheri and a great design...following you.xx[aNNie' blog]
   ❤️

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie weer een reactie hebben achtergelaten. Ik lees ze altijd met veel plezier! Groetjes, Cindy