zaterdag 29 december 2018

mijn eerste kerstkaart voor volgend jaar....

Hallo allemaal,
De Kerst is weer voorbij, het viel niet mee, maar we hebben ons er goed doorheen geslagen. Heel langzaam krijg ik mijn draai weer te pakken en ben ik ook mijn andere hobbies weer aan het oppakken. Sinds een hele lange tijd heb ik weer eens een borduurkaart gemaakt. Ook dat is nog steeds heel leuk om te doen en ben zeker weer van plan om hier vaker mee aan de slag te gaan. Sommige bezigheden roepen hele dierbare herinneringen aan mijn lieve moedertje op, zo ook het borduren van kaarten. Voor deze kaart heb ik een voorgeprikt stitch and do kaartje gebruikt en hier mijn eigen draai aangegeven. Afgelopen jaar heb ik weinig tot geen kerstkaarten gemaakt dus onder het mom van "je kunt nooit te vroeg beginnen" hier mijn eerste kerstkaart voor volgend jaar.
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan het Steelsteekje blog waar een geborduurde kaart met een vogel wordt gevraagd. 


Ik wens jullie allemaal een heel fijne Jaarwisseling!

Lieve groetjes, Cindy

15 opmerkingen:

 1. Wow, wat een prachtige kaart Cindy. Heel erg leuk dat strikje met de belletjes. Wat fijn dat je langzaam je draai weer een beetje vind in het knutselen, het gemis van je lieve Moeder zal blijven, maar zo blijven ook de herinneringen aan haar levendig. Ik wens je een fijne jaarwisseling en een heel goed begin van 2019!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje is prachtig Cindy! En ja deze dagen vallen niet altijd mee...snap dat je je moedertje mist,ik denk ook nog vaak aan haar ondanks dat ik haar niet persoonlijk kende maar ze was altijd zo lief en positief op de blogjes...ze word zeker gemist!!
  Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje deze mooi geborduurde kaart Cindy. Heel fijntjes en ik denk je moeder trots vanaf haar wolkje meekijkt en blij is dat je langzaamaan weer je draai een beetje vindt in het knutselen.
  Alvast een rustige fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor 2019.
  Lieve groetjes Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wát heb je weer prachtig geborduurd Cindy, fijn dat je er weer plezier in begint te krijgen! Je mist je moeder bij het freubelen vast nog meer dan anders en ook wij konden zo genieten van haar prachtige creaties en lieve reacties, daar denk ik met plezier aan terug. Alle goeds voor 2019!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach Cindy, ik schrik ervan dat je schrijft over het missen van je moedertje... Ik wist niet dat ze overleden was.
  Ik wens jou heel veel sterkte toe en alle goeds voor het nieuwe jaar!
  Je kaartje is prachtig en ik ben blij dat je hier weer plezier aan beleefd.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja het zijn moeilijke dagen als je een dierbare moet missen Cindy. Maar je ziet je vind haar terug in allerlei dingen zoals het borduren van een mooie kaart.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je weer een beetje zin krijgt in je hobby's, mooie kaart laat je hier zien, sterkte want er komen vast nog vele moeilijke momenten, houdt vast aan de mooie herinneringen! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Lief Naamgenootje ,
  Je hebt weer een hele mooie kaart gemaakt en tja de herinneringen doen vaak pijn maar het is goed dat je ze hebt en koester ze voor altijd

  Dikke knuffel
  en een gelukkig gezond gezellig en natuurlijk een Creatief 2019
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een prachtige kaart gemaakt. Koester de herinneringen aan je moeder. Ook al is dat niet altijd even makkelijk.

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat je weer plezier begint te krijgen in het freubelen iets wat je altijd samen met je lieve moedertje deed.
  Koester de mooie herinneringen en ik wens je een goed en gezond 2019!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Cindy,
  Deze tijd van het jaar is altijd moeilijk, hebben wij hier na 20 jaar ook nog steeds.Extra kaarsje aan,en er over praten helpt ons dan door de tijd heen.Sterkte!
  Wel fijn dat je langzamerhand weer zin aan het freubelen krijgt.
  Je hebt een prachtige kaart gemaakt!
  Mooi geborduurd en de belletjes maken het extra feestelijk.
  Bedankt en heel leuk dat je meedoet bij Steelsteekje Challenge 7!
  Wens je een fijne jaarwisseling en een goed, creatief en gezond 2019!
  Liefs Steelsteekje (Isolina)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi Cindy, deze borduurkaart vast voor volgend jaar! Ik kan me indenken hoe het was zo'n eerste kerst zonder je moeder. En dat die herinneringen boven komen bij het borduren van een kaart: logisch. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtuge kaart heb je gemaakt. Leuk om weer eens een borduurkasrtje van je te zien op je blog. Ik snap dat dit herinneringen oproept. Jullie hebben toch altijd genoten van het knutselen. Een hele mooie herinnering. Heel dubbel want het is ook moeilijk om je moeder te misssen. Fijn dat je je knutseldraai weer wat hebt gevonden. Wij missen je moeder ook. We vonden het altijd do gezellig bij "ons borduurkaartenblog" . We denken er met veel plezier aan terug. Mooie tijd gehad. Ook door jou!. A
  Vast een fijne jasrwisseling en de allerbeste wensen voor 2019. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. What a special beautiful card, Cindy! I am so sorry for the loss of your mother. My mother-in-law passed away the week before Christmas so I know what a trying time it is. It's good you are getting a start on next year's Christmas card. I did that this year and was fortunate to have some ready to go as various things and my mother-in-law's illness allowed no time for crafting this month.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie weer een reactie hebben achtergelaten. Ik lees ze altijd met veel plezier! Groetjes, Cindy