zondag 26 juli 2020

Snoesjes uit de oude doos

Hallo allemaal,

Ik heb weer eens een kaart geborduurd met een snoesjeplaatje. Deze plaatjes blijven toch echt wel superleuk. Voor het patroon heb ik gebruik gemaakt van een patroon van Sjaak van Went. Ook mijn favoriet!  De aankomende tijd ga ik meer oudere spullen gebruiken en de rem op de aankoop van spullen. Er komt zoveel uit dat het niet is bij te benen, en je kan toch maar één ding tegelijk gebruiken. Met deze kaart wil ik graag meedoen aan het Steelsteekje  borduurkaarten blog, thema alles mag.

Fijne avond allemaal!

Groetjes, Cindy
6 opmerkingen:

 1. He Cindy, wat leuk weer iets van jouw hand te zien hier. Gezellig :) Je hebt een mooi patroon geborduurd en die snoesjes blijven leuk hoor. Mooie kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cindy,
  Wat leuk om je weer te zien in blogland. Je bent het borduren niet verleerd, je creatie is erg mooi geworden. Sjaak blijft ook mijn favoriet en snoesjes blijven altijd mooi. Lieve groetjes en een fijne dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig kaartje met mooi borduurwerk Cindy. Het is inderdaad niet bij te houden wat er allemaal aan nieuwe spullen uitkomt, en het is ook niet zo dat we niks in de kast hebben liggen!

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een leuk kaartje gemaakt.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Cindy. leuke kleuren en mooi plaatje van de snoesjes. Ze blijven leuk!. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Cindy,
  Prachtig kaartje heb je gemaakt met de leuke snoesjes! Mooie vrolijke kleurtjes gebruikt.
  Ik ben aan het opruimen geweest en ik dacht ook: oooohhh wat een spullen! Dus ik ben net als jij ook oude dingen aan het verwerken, heel verstandig :)
  Bedankt voor het meedoen en leuk dat je er weer bij bent.
  Lieve groetjes Steelsteekje.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat jullie weer een reactie hebben achtergelaten. Ik lees ze altijd met veel plezier! Groetjes, Cindy